Suklaamoussekakku
1331731.jpg

Pohja:

Tee kaksi kääretorttupohjaa
(Itse tein kaksi kaakaojauheella maustettua 4 munan sokerikakku pohjaa)

Täyte:

1pss Blå Band suklaamousseaineksia
2dl vispikermaa (itse käytin GoGreen vispiä koska tämänkin kakun piti olla maidoton)
2dl vettä
(tai seuraa paketin ohjeita)
100g tummaa suklaata rouheena
Mansikkahyytelöä

Päällys:

250g voita
1pkt tomusokeria
2rkl vettä
1tl vaniljasokeria
väriainetta (itse käytin vaaleanpunaista ja kaakaojauhetta)

1. Vatkaa vispi ja suklaavaahtoainekset keskenään
2. Sekoita mukaan vesi ja raastettu suklaa

3. Leikkaa kääretorttupohjista 2 irtopohjavuoan kokoista kappaletta, 4 pientä pyöreää kappaletta (itse käytin lasia muottina) ja pitkulaisia kappaleita 2-3 (itse jouduin leikkaamaan 2 pitkää ja yhden lyhyemmän)
4. Aseta toinen iso pyöreä kappale irtopohjavuoan pohjalle, 4 pientä pyöreää keskelle ja pitkät kappaleet reunoille.. Muista kostuttaa kaikki kappaleet kunnolla mehulla..
5. Levitä mansikkahyytelö pohjalle ja suklaamousse siihen päälle
6. Laita viimeinen pyöreä kappale "kanneksi" (muista myös kostuttaa tämä)
Idean sain Mansikkamäeltä
7. Laita kakku yöksi jääkaappiin

8. Pehmennä voi
9. Vatkaa voi, tomusokeri, vesi ja vaniljasokeri keskenään
10. Lisää väri (tai kaakaojauhe)

Leivtä/pursota päällys...

1331724.jpg