Suklaa-mandariinikakku
1331736.jpg

Pohja:

3 munaa
1½dl sokeria
3/4dl jauhoja
½dl kaakaojauhetta
2tl leivinjauhetta

Täyte:

6 liivatelehteä
2prk vaniljakastiketta (itse käytin gogreen vanillaa koska kakun piti olla maidoton)
½dl sokeria
4rkl vettä
1-2prk mandariinilohkoja
100g tummaa suklaata rouheena

Koristeluun:
1prk mandariinilohkoja
kaakaojauhetta tai tummaa suklaata rouheena

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
2. Lisää kuivat aineet
3. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan
4. Paista 200 asteisessa uunissa 7-10min.

5. Laita mandariinilohkot valumaan(esim. siivilään)
6. Laita liivatelehdet kylmään veteen
7. Vaahdota vaniljakastike ja lisää sokeri
8. Kuumenna vesi ja liuota liivetteet ja sekoita vaniljakastikkeen joukkoon
9. Leikkaa isommat mandariinilohkot pienemmiksi
10. Kääntele joukkoon mandariinit ja rouhittu suklaa

Laita kakku yöksi jääkaappiin ja koristele seuraavana päivänä...